uFeel.me
ИЗБУХНАЛО ЗДРАЧАВАНЕ
Автор: galenavyrbeva,  29 декември 2012 г. в 22:00 ч.
прочити: 404

 

Горещ и грабващ, дързък, неизбежен,

разтапящ, огнен, сладък аромат

по тялото се спуска с пръсти нежни,

и изпълва всяка мисъл с луда страст.

 

Всеки див и жаден порив обладава,

тялото- събуден нерв в нощта.

В разтапящите сенки дъх оставя –

неповторим, разтърсващ миг  на любовта.

 

С дълбоки съблазнителни акорди,

вятърът изви вълни от пара.

Погалена от пръстите минорни,

ритъмът стихиен с плам изгаря.

 

Останала без дъх от този миг,

равняващ се на цял един живот.

В триумф от страст, с горещ изригващ вик,

пред очите й – размазания свод!

 

Днес отронва звук като въздишка,

изтръпнала от пламенно отдаване.

Най- тънка струна в бурята лудешка

в нозете на избухнало здрачаване.

 

На Нико и Паола

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me