uFeel.me
ИСКАМ ДА ТЕ ЛЮБЯ
Автор: plameniskren,  25 март 2011 г. в 20:55 ч.
прочити: 4435
Като вятър в страстта си завихрен,
не мога вече да устискам
моят порив-чувствен и искрен-
искам те, искам те, искам!...

                 ***

Искам да те любя в пищния блясък
на плажа в летните дни,
полегнали двама на мокрия пясък
от несдържани, страстни  вълни.

Искам да те любя сред тучни ливади,
в нивите нощем на буйни полета,
там където безброй звездопади
ще сбъднат песента на поета.

Искам да те любя в безспирни порои,
когато наесен се стича
дъждът пречистващ по телата ни голи
и усещам как отново обичам.

Искам да те любя в ледена зима-
преродени от горещите тръпки,
под одеяло до топла камина,
да цъфтим като пролетни пъпки.

И нека после на любовта плодовете,
докато слънцето още догаря,
да пуснат семена преди студовете
и всичко пак и пак да се повтаря...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me