uFeel.me
Хей приятелю
Автор: beibi,  1 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1472
-Хей приятелю кажи;
онлайн кога ще бъдеш ти?
За моята секс мечта,
аз искам да ти обясня.

Бавно...,
с поглед ме разсъблечи
и по моето тяло се разходи.
Нежно зърната ми оближи,
и езика на долу ти спусни.

Сърцето ми трепти...
в страстен ритъм то шепти,
позволи ми да те поведа
към бурния танц на страстта,
с любовна радост аз ще те даря.

-Хей приятелю кажи;
докога ще си офлайн ти?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me