uFeel.me
Гори тишината...
Автор: iam,  31 август 2012 г. в 17:06 ч.
прочити: 615
Потрепва въздухът
флуиди огнени взривяват нощта,
като вулкан изригва
задрямала в теб страстта.
 
Звезди блестящи
с  искрици нежност изпълват света,
облива  Луната
с потоци течно сребро пак нощта.
 
Очите притворени
чувствени в сластна нега,
ръцете протегнати
запалват жарава в морни тела.
 
Гори тишината
изпълнена със стонове на страстта,
понасят  душата
към рая крилете на любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me