uFeel.me
Гола луна
Автор: siqinazora,  22 юни 2013 г. в 18:40 ч.
прочити: 696

 




Искам те сега, при пълнолуние,


все така в сребро от пламъци обсипана,


все така наситена от нежността ти,


непристъпила пределите на времето.


Не, не ме засищай с ангелски целувки,


дай ми устните си по човешки дъхави


непростимо ме разпалвай с похотта си.


Извърви ме цялата, без свян,


после превърни се в океан,


а накрая, в звездните простори,


нека да сме планетарни степи


яхнали жребците полудели


да вършеем безконечните предели!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me