uFeel.me
Еротично или почти…
Автор: pavli,  2 януари 2012 г. в 07:53 ч.
прочити: 3048

В мрака очите ни търсят пресечната точка на близостта…

А устните ми проправят огнена пътека по твоите сетива…   

Препускат пръстите ни – ту нежно, ту малко грубовато…

Цялото ти величие изпълва пространството и дълбините ми…

О, Боже, ти си Дяволът!...

                                                                    © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me