uFeel.me
Еротични капки дъжд
Автор: bizcocho,  12 февруари 2011 г. в 20:32 ч.
прочити: 2887
Капките дъжд са кристални сърца,
диадема в косите засмени,
галят мигли, целуват ме с твоите уста
и се влюбват до лудост във мене.

Раменете ми ревностно близват в нощта
и ласкаят ме с тази си жажда.
Те със фúнес разголват онази жена,
която в твоята обич се ражда.

И се стича на ласки това нощно небе,
еротично прилепва в дъха ми,
цял оркестър от капки пеят \"Шанз-елизе\"
по телата – най-тръпните струни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me