uFeel.me
Еротичен сън
Автор: beibi,  6 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 2953
Сън....,ах този чуден сън.
Реалност или виртуалност е това,
защо желая отново да заспя,че
при мене идваш само във съня.

Сред хаоса от копринено бельо,
лежа със теб в голямото легло
и парещите ти ръце,шарят бавно
върху моето голо телце.

С нежността на твоят аромат,
докарваш ме до опианяващ екстаз,
нежно ме докосни и поискай
всичко от мене ти.

Ако е нещо виртуално,нека
прерастне в реално.
Гореща ръка,
на моята гръд сложи,
нежно ме погали и с топла
целувка ме събуди.

Ако ще идваш само в съня ми
то аз вечния сън ще заспя.
Искам в твойте ръце да заспя
и в твоите мечти да се отзова.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me