uFeel.me
Експлозивно
Автор: pavli,  24 юли 2012 г. в 08:10 ч.
прочити: 1917
Аз се сбъдвам в ръцете ти,
дето моите устни разказват...
и забравям за всичко, което 
с рязък жест животът ми е отрязал.

В този миг безкрайността е точка,
във която се спират Вселени
и аз – едно многоточие...
и ти – с мен, по мен, във мене...

                             © Павлина Петрова


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me