uFeel.me
Две
Автор: pavli,  9 август 2011 г. в 21:09 ч.
прочити: 1750

              (Аз мечтата и Аз реалната)


Аз мечтата стоя кротко сгушена в теб…
Но Аз реалната понякога пристигам…
Смехът ми започва от прага…
Един лъх разбърква косите…
После ме озарява твоето златно сияние…
Забравяш за мечтата…
(тя е само вътъкът на осъзнаването…)
Аз съм тук. Нося трепет...


                                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me