uFeel.me
Докосване
Автор: belonoga,  19 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 909
Докосваш с пръсти мой те устни, нежно плъзгаш твоите ръце. Докосваш тялото ми жадно  и с устни изпиваш ме. Недей да спираш, недей откъсва устни от мойта гръд. И искам да усетя твоята дива страст, искам да усетя твоята топлота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me