uFeel.me
До утрото
Автор: vesan,  11 ноември 2008 г. в 16:49 ч.
прочити: 486
Тази нощ с топли устни разтворих Портала
между Ада и Рая, между Святост и Грях
и разкриха се бездни от страст. До премала
бездиханен щастливо потапях се в тях.
И пулсираше тръпно под върха на езика
овлажняла от ласки кадифената плът,
и усещах как властно в сетивата ми блика
неподвластна наслада, а ръцете ми път
от настръхнала нежност върху голото тяло
очертаха копнежно през извивките меки.
И отново... И още... Сетне утрото бяло
зад прозорците сънни се усмихна полека.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me