uFeel.me
Дива котка
Автор: ElenC,  28 август 2009 г. в 21:41 ч.
прочити: 656

Очи небе
косата грива
грация на самодива
мисъл бърза, точна, ясна
за неприятелите кучка бясна.
За мен си
въздух, огън и вода
вдъхновение и сбъдната мечта...

Обичам да те гледам как пристъпваш
обсебваща, съзнаваща, че си желана
как дрехите събличаш
навсякъде ги пръскаш
после бавно, като дива котка,
мъркаща - отгоре ми се качваш...
Обичам да те гледам как заспиваш
положила на рамото ми грива
преметнала крак върху ми
с въздишка споделеност помежду ни
колкото откровена в голотата
толкова непристъпна във душата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me