uFeel.me
Да оближа
Автор: Kat,  21 юли 2010 г. в 11:55 ч.
прочити: 923
Не съм актриса, но обичам
изпълнения добри.
И лед не съм, но се разтичам,
щом започне да гори...

Не съм и чаша, но обичам 
устните, езика ти по мен.
Трудно става ми да дишам,
щом изпълваш ме с обем...


Всички знаят, че не пия.
Но бутилката с шампанско
най-обичам да гърми и
да оближа 
         капчиците
                  сластно.
                  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me