uFeel.me
Черните призраци
Автор: dim-dam-dum_F,  9 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 891
Тъмна стая с бледа светлина
от далечна улична лампа.
Късна нощ...или ранна сутрин.
Два черни призрака.
Океан от сълзи и въпроси.
Единият призрак-обичащ,
другият-обичан.
Ускорени пулсове.
Влажни погледни и жадни устни.
Мълчание.
Гробна тишина.
Очакване.
Вече никoй не издържа.
След малко...започват да се целуват.
\"Дали е редно?\"-пита единият.
\"ще извършим грях\"-отговаря другият.
Усните отново са впити.
Телата-силно трепнещи.
Сякаш две животни.
Дивашка страст.
Моментът е близо.
\"Все още можем да спрем\"-прошепва някой без да го мисли.
\"Не можем да спрем\".
Страстта се превръща във вулкан.
Телата са едно цяло.
Писък!Страх!Възбуда!Удоволствие!Тайна усмивка!Друг писък.
Краят е близо...........
Тъмна стая,бледа светлина,четири мигащи очи,
две вплетени ръце и две цигари,
два черни призрака-единият просто сянка.
Обичаният-удовлетворен и не мислещ за нищо и никой.
Обичащият-измъчван от безброй въпроси,знаещ отговорите им и отказващ да ги приеме.
Раздялата е скоро.
Един съживен спомен,отново ще бъде убит.
Тъмна стая,два черни призрака-единият обичан,
другият-обичащ.
Последно сбогом!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me