uFeel.me
ЧЕРЕН ХЛЯБ
Автор: Ивайло Яков,  4 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 662
Черен хляб искам да вкуся,
по черен път искам да ходя,
в черна нощ заслушана
в черно-бели несгоди...
И бяло утро да дочакам,
бели пеперуди да погаля,
на бяла Надежда разплакана -
бяло цвете да дам, да не жали...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me