uFeel.me
Бяла и хубава!
Автор: pin4e,  3 юни 2011 г. в 19:07 ч.
прочити: 990
Ставам на падане. И се търкалям
в пряспа от прясно зелена трева.
Луда съм кръгово - като торнадо,
и се харесвам! С висока глава.
Сто пеперуди, пчели и калинки-
пролетни бенки - по лятна снага.
Гледа ме слънцето, сякаш съм снимка,
и ме завърта - без фокус - светът.
Тъна в зеленото. Бяла и хубава!
Лумва сърцето ми - палят се макове.

Знам, че от някъде гледат ме глупаво
старите релси. И младите влакове...


2005 (редактирано)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me