uFeel.me
Божествен миг! (bizcocho & zefpet)
Автор: bizcocho,  12 март 2011 г. в 13:50 ч.
прочити: 3017
Във шепота на тихото признание
си вложил с огън мъжката си мощ,
с най-чувственото твое пожелаване,
изпиваш с мен поредната ни нощ.

С най-свидната ти ласка от ръцете
непитащо със жар нощта топиш,
в изгаряне телата ни са слети,
в синхрон със мен замаяно трептиш.

Последният ти стон взривява кратер,
бедрата ми изгаря лава,... Вик!
Екстаз - неописуем, необятен!
Божествена любов! Божествен миг!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me