uFeel.me
Безсрамно в дъжда
Автор: siqinazora,  10 юли 2013 г. в 15:54 ч.
прочити: 567

Подгониха черните облаци

белите приливи

лятна буря приплъзна,

заструи зажадняла във нас,

заблъска задъхана

по челата ни мраморни,

запокити ни пламнали

в нейния бяс.

Теб поисках във себе си

в разярения миг,

впих се трепетна

искаща,

сребролика дъга,

разтопих се във тебе,

вкусих страст и мъгла.

Без преструвка,

без свян,

любовта ти изпих,

после станах река,

и срама ни измих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me