uFeel.me
Без адрес
Автор: pavli,  10 ноември 2012 г. в 17:58 ч.
прочити: 1706

Откосите тишина са съюзници в мрака,

дето силуетите танцуват с мечтите.

В твоите ръце просторите търся.

До премаляване. И се любя с очите ти...

Онемели, устните с дъх изгарят кожата,

а после с пръсти лекувам раните...

Без адрес намираме самите себе си.

Чудна тайна от вмешателства браним...

                                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me