uFeel.me
Бавно, нежно, пленяващо
Автор: kateto,  9 май 2010 г. в 19:27 ч.
прочити: 501

Туп-туп-туп...

Усещам пулса в

листото на тревата!?

 

Бавно, нежно, пленяващо

нещо тупти в

листото на тревата...

 

И после се плъзва надолу,

а там по-силно се чува:

туп-туп-туп...

 

Нещо се слива с плътта на Земята...

 

Хей, чуваш ли пулса в

листото на тревата!?

 

Туп-туп-туп...

нещо земно преминава

от листото на тревата

отвъд недрата на Земята!

 

туп-туп-туп...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me