uFeel.me
БОГИНЯ
Автор: bohem,  3 септември 2010 г. в 21:47 ч.
прочити: 1681
/картината, която не съм нарисувал/

Портите бутнах, че като минеш,
аз да застана до крушата, сам,
теб да погледам - стройна, чимширена.
Пък да докарвам, че нищо не знам.
Как да издам аз, че снощи видях ги,
голи гърдите ти - плътен кокос,
две месечини в снагата ти палмова.
Там,по-надолу пък – чист абанос...
Боже! Нозете ти - скулптор изваял ги!
Стегнати, стройни – мечтата на мъж...
После обърна се. Бях го забравил -
вятърът духна така, изведнъж.
Круша овална, на две разделена,
с топъл, примамлив и искащ загар...
Сякаш бе клада за мен наредена -
хвърли ме мигом във адски пожар.
Вярвай, водата, в която се къпеш
беше безсилна жарта да гаси...
Бе тиха нощ със звездици напъпила.
Вятърът просто пердето свали.
Днеска,омаян до нашата круша,
мълком те гледам,магия открил -
беше съседче ти - мъничко, сгушено...
Бог е Богиня от теб сътворил.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me