uFeel.me
********
Автор: tedddy,  23 септември 2012 г. в 15:47 ч.
прочити: 617

Воал от тъмни виолетки,

мирис на възбудени тела,

секс, желание и сметки

вплетени във вечността.

 

Внезапна есенна прохлада,

прозорец, дъжд и страстна нощ

устни, стенещи в наслада

удоволствие със пълна мощ.

 

Тела, отпуснати в умора,

пепел, дим, цигарата гори,

сами сред милиони хора,

бурна страст за вечни дни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me