uFeel.me
Здравей и сбогом
Автор: raders,  22 април 2011 г. в 20:48 ч.
прочити: 346

 

 

Това писмо не те обвързва с нищо.

Приключено е с този епизод.

Не тлее вече старото огнище.

Играта свърши; други са на ход.

 

Така че безкомпромисно е ясно;

до тука съм и пътя си го знам...

Самотни залези самотно гаснат

в руините на срутения храм.

 

Спектакълът заформи се отдавна.

Касае се за минал сериал.

Но тоз сценарий е объркан явно;

не знам какво съм взел и дал.

 

Надявам се - ще преболееш скоро.

Подобна болка не е от сега.

Събрах следи на мъртви метеори

в смълчани серенади от тъга.

 

И моят феникс няма да възкръсне.

Не ще да излети от пепелта,

че късно е, достатъчно е късно

за всички Възкресения в света.

 

Но поплачи си малко и заспивай!

Светът за теб е приказно голям.

Отивам си, отивам си, отивам,

понеже нямам нищо да ти дам.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me