uFeel.me
Теорема
Автор: Snowflower,  5 август 2010 г. в 08:50 ч.
прочити: 481

              
Съвремието ни чудесен е… математик –
тъй лесно знак на равенство поставя,
със който свързва “популярен” и “велик”!
(А доказателствата ежедневно предоставя…)
      
                 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me