uFeel.me
Стръв
Автор: pavli,  18 февруари 2010 г. в 18:45 ч.
прочити: 2212


Опитах със стръв...
Опитах без стръв...
Кълве... на желание...

                           © Павлина Петрова


***
Извод - в пряк и в преносен смисъл…

Трудностите произтичат от това,
че е необходимо да докараш до желание това,
което трябва да кълве...
Иначе всеки има желания бол... дал Бог...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me