uFeel.me
ПЛАЖНА ГЛЕДКА
Автор: aborigen,  9 юли 2011 г. в 09:21 ч.
прочити: 254

Ех, няма как - по монокини,

за да погледаш тук жените,

по ресторанти, магазини...

ще плащаш стерео цените!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me