uFeel.me
НАГЛА КРАЖБА В БЛОГА
Автор: mt46,  2 април 2011 г. в 21:19 ч.
прочити: 350
Не, не мога да мълча, за Бога! -
Стана, значи, нагла кражба в блога...
През прозореца на чужди дом
влезнала пиратка крадешком...
\"Йо-хо-хо...\" - запяла...
\"...И бутилка ром...\"

Марин Тачков
2 април 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me