uFeel.me
Метаморфоза
Автор: Snowflower,  16 септември 2010 г. в 11:54 ч.
прочити: 561

Уплетен в конците
на мрежите си социални,
в мираж превърна сам мечтите,
преследвал в дните си... реални.
         
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me