uFeel.me
Епиграми
Автор: Vetero,  26 юли 2011 г. в 13:26 ч.
прочити: 338

ЧИЧКА


На мастичка, под асмичка –


чичка!


Пийне, блейка,


рибка хрусне…


Щот си няма лелка –


да му пусне!


МЪШ


Мое некой съ нервира,


Я си пием бира.


Щот къзал съм ней еднъш –


бирата спасява мъш!


ПРИЧИНА ДА РАЗЛЮБИШ МЪЖ


Тя каза:


„Поставих рога на съпруга си,


Измамих го!


И то не веднъж.


А той, глупакът, дори не ревнува –


е, как да обичаш


такъв смотан мъж?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me