uFeel.me
…Животът...
Автор: sladur4e_uspeh2005,  14 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 209
*******************
…Животът...

Животът е поредица
от бури, морета, океани
от злини....безкраен
кръговрат от чуждестранни,
високи и далечни планини...
...Но има нещо смислено
във цялото...във таз поредица
от низини...една далечна,
мъничка, забравена,
една любима моя...
свързваща света-
...това е тя...
....това е любовта....
Любовта, която чупи прегради,
любовта, която руши стени-
любовта е същата тази,
която ще ни обедини!...
Има дни, в които
никак не върви,
има дни, в които
светът сякаш надолу
върви...
...И във тези мигове
на истина и откровение,
ти погледни напред
и кажи, че Обичаш!...
Тогава аз ще те последвам,
а друг ще тръгне с мен-
ще ни последват хора и народи,
с различни обичаи и страни,
и всички те
ще вярват само във едно-
че обичат!-
...Обичай и ти!...

*******************

Радина Тошкова Гечева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me