uFeel.me
~*~*~
Автор: alims,  30 януари 2010 г. в 23:11 ч.
прочити: 396
Телефонен звън
свободна
линия…
Надежда … докога?
Да чуе любимия глас
бе нейна мечта…
Отхвърлен разговор.
Раздираща болка
...крах…самот
а…



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me