uFeel.me
звезда, звезда, звезда
Автор: abased,  9 юни 2010 г. в 21:33 ч.
прочити: 481
искам, искам, но не ми пука...
искам, но не успявам.
искам, но не опитвам.
не мога, не знам как.
не търся, чакам.
знам, че трябва,
но нямам време.
имам работа,
нямам желание,
нямам воля,
нямам сила,
нямам смисъл,
но не искам да умирам,
защото съм специален.

така ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me