uFeel.me
животът ми
Автор: ulita,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 346
Животът ми-повлякъл е всичко
със своята нерадост и вечна тъга,
отнесен от вихър на някаква смътна,
загубена в мрака мечта.



Животът ми-вечност,
изпълнена с много вина,
поддържана с грешки и обич,
с тръпнеща гордост, със страх и борба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me