uFeel.me
живота
Автор: massacar,  13 януари 2010 г. в 11:31 ч.
прочити: 235
Странен е живота,
борба със проблемите.

Алчен или може би,
прекрасен?

Колко гледни точки има,
всяко от нещата и
въпреки че знаем,
пак избираме,
само едната?!

Понякога имам нужда,
да се питам \'\'Луд ли си\'\'?!

Това че си срещу,
най-добрия не значи не мога!

Мислил ли си че нормалната,
всъщност е луда?

И ден след ден борбата, е
да е щастлив живота!

Какво, ако за 2 стотинки си продам душата?!
И как няма ако, това е цената,
на свободата?



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me