uFeel.me
живея
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 591

Живея.От време на време
потъвам в безмълвие,
с очите си гледам,но сякаш
не виждам света,
дочувам,че нещо говорят,
подвикват и питам се,
къде си забравих слуха?!
А мисълта ми сякаш не бърза,
но нищо от нея не мога да спра,
дъхът ми остави си тялото,
остана ми само плътта.
В сърцето ми шири се пустош
от безразличие и самота,
без болка,без чувства,без принципи,
защо ли ми бе нужна душа?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me