uFeel.me
заслуженото
Автор: abased,  27 септември 2009 г. в 21:34 ч.
прочити: 445
но думите ги няма. очи.
и вътре пропаст.
искам само да се вкопча.
друго нямам. не умея.
мястото ми, моето.
дърпат.
колко много искаш да изкорениш...
нали няма да спреш, докато не млъкне завинаги?
мисълта вече те прави убиец.
съвсем сам, на първата стъпка от две.
ти. и миналото в шепите.
ще спреш ли?
кръв нямам.
как да умра върху бетона?
имам дом от душа.
чуждо. няма кой да ме пази.
не може просто да угаснеш без уста...
само с тези очи.
ще бъде наред,
защото си глупак.
защото си жесток.
няма го дори в един от нас.
искам детето,
което никога не се роди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me