uFeel.me
запечатано с целувка
Автор: никинцето,  30 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 408
Въпреки че ще си кажем сбогом
за през лятото
скъпа обещавам ти това-
ще ти изпращам всеки ден
цялата си любов
в писмо запечатано с целувка.

Да ще бъде студено,самотно лято
но аз ще запълня празнотата
ще ти изпращам всичките си мечти
всеки ден в писмо
подпечатано с целувка...

Ще те виждам в слънчевата светлина
ще чувам гласа ти навсякъде
ще тичам за да те прегърна нежно
но скъпа ти няма да си там
не искам да ти казвам
довиждане за през лятото
Знаейки за любовта която ще изпуснем
О,нека се вречем
да се срещнем през Септември
и да го подпечатиме с целувка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me