uFeel.me
времето дъх притаило
Автор: Laska,  2 септември 2008 г. в 20:10 ч.
прочити: 646

недостижимо
далеч си
а понякога
толкова близо
че мога
с ръка да те докосна
пулса ти
без допир да усетя
и чуя
как нежно ми шептиш
не
не шептиш
безмълвно пееш
и вътре в мен
звучи
трепти и гали
очи притварям
и политам
там
далеч
в светлото песенно
слънчево меко
уханно и топло
там
дето времето
дъх притаило
е спряло
в миг бленуван
миг безкраен
като тихото
в очите ми


Astor Piazzolla - Soledad

http://www.youtube.com/watch?v=uXYERqUfZeU&p=1E0255C9B2948636&playnext=1&index=37


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me