uFeel.me
вот
Автор: djenta,  26 юли 2011 г. в 17:50 ч.
прочити: 193
колелото забавя ход
поне с един оборот
макар и да не изпада
гайките разхлабва
после иде зима
и вятър духа
и сняг вали
трудно се пътува
даже се буксува

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me