uFeel.me
vita brevis
Автор: elibm,  15 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 423
Очите ми са черни ями във тях потъва всяка суета. Очите ми са лунен блясък животът ми е морски пясък в очакване на лъч прекрасен от тях извира радостта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me