uFeel.me
винаги
Автор: Laska,  5 февруари 2009 г. в 17:54 ч.
прочити: 458


по-писклива
от флейта ледена на зимен вятър

бучаща
сякаш е разсърдено море

тъмна
като изоставено от звездите си небе

и изсмукваща до задушаване
е липсата ти

винаги


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me