uFeel.me
вечен разум
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 334
В очите ти ще виждам вечно обич
и вечно ще обичам твоите очи,
понякога ще срещам много укор,
но погледът ти ще ме осени.


В очите ти ще виждам вечно разум,
изпълващ цялото ти същество,
във дните на заблуда и тревога
лъчи от разум ще пращаш ти.


В погледа ще виждам и умора
от грешките,които ще ти поднеса,
но вечно ще обичам аз очите,
в които ще оглеждам всичките си дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me