uFeel.me
***(в пет и половина)
Автор: doreto66,  27 септември 2008 г. в 23:05 ч.
прочити: 395

 

С малка чанта смешни спомени,
с червен чадър в ръка,
и разноцветни минали усмивки,
сгънати прилежно в джоба,
до ъгъла на днес пътувам дълго.
На два-три пъти леко се изгубвам -
по грешка съм взела карта от утре.
И завивах, вместо направо, обратно.
На спирка „Време",
от сянката на часовника,
валят тихи случайности.
Точно в пет и половина имам среща.
С някого. Със себе си. И с вятъра.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me