uFeel.me
в началото
Автор: GLOG,  22 януари 2012 г. в 17:29 ч.
прочити: 351
беше цацата
докато появи се
хищната хамсия
и я изяде
хамсията сафридът
сафрида чернокопът
чернокопа паламудът
а паламуда АЗ
а аз
от страх умирам
името да кажа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me