uFeel.me
в дерето
Автор: djenta,  7 февруари 2009 г. в 22:33 ч.
прочити: 247

реклами...реклами
под...над...
и край път
всеки ден нов,
билборд цветен...
тук сутиен
в цвят телесен,
там задник,
звучно поднесен,
бельо еротично...
"искам бебе"-
крещи поетично,
накрая пътят
оказва се тесен,
в дерето спира,
авторадио,
своята песен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me