uFeel.me
***(усещане за...)
Автор: doreto66,  2 октомври 2008 г. в 17:01 ч.
прочити: 391

 

Усещаш ли
как в устните се сгушва
кратко топло вдишване,
миг преди да се събудиш?
Как тихичко
по утрото се плъзва
млечния отблясък от кафето?
И как искри
в очите звън от капки
от чашата преляла на дъжда?
Във крайчетата на косите,
цветен лъх на вятъра
как вплита възелчета слънчеви
и звезден шепот сипе вечер?
Току преди сънят да претвори
в уютните си шепи
всеки звук и цвят, и образ
във меко ехо от деня,
усещаш ли
дъха на малките неща?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me