uFeel.me
уловка
Автор: listenze,  27 септември 2010 г. в 10:40 ч.
прочити: 231
Любов и вдъхновение.
                            Летеж.
И лекота във всяко начинание.
Мечтала съм си за това -
     да бъда влюбена завинаги.
Душата си не дадох аз на дявола.
Но той размисли – и изпрати теб.
И аз най-розовите си криле разперих 
         и втурнах се във пламъка свещен…
Сега ръце потрива той, 
                 а аз сама се овъглявам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me