uFeel.me
тяло без душа
Автор: estir,  16 октомври 2008 г. в 15:48 ч.
прочити: 317

1.Лежа с цигара в ръката

  и осъзнавам колко празна е душата.

  До мен е само самотата

  а мой приятел е единствено тъгата.

2.Тяло без душа - това съм аз

   и виждам колко бавно се руша.

   разхождам се в мъгла

  и вървя по счупени стъкла.

3.Стъкла от разбити души, стъкла от изплакани сълзи

  стъкла от несбъднати мечти, стъкла от две влюбени души.

4.Реки от сълзи аз създадох,

   за да съм твоя дори душата си продадох.

   На теб изцяло се отдадох,

   живота си в твоите ръце предадох...

10.12.2003г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me