uFeel.me
***(трак-трак)
Автор: doreto66,  6 октомври 2008 г. в 14:08 ч.
прочити: 390

 

в началото на седмицата
думите
се нуждаят от профилактична подмяна
или поне
частичен ремонт
някои са леко напукани
от употреба по време на утрешни срещи
с непознати
съвсем непознати
други май само са позагубили
цвят
или блясък
знам ли
трябва да бързам
почти тичам
ъгълчета „О" и разни скоби
и пусти точки се закачат едни в други
в без-смисъл
паднали на дъното ми парчета потракват
а едва вчера се научих да говоря
в такт с пулса ти

спомни си с мигли най-любимата ми
ще слепя от звънтенето й
нов цвят за всякаквите развалени думи
и когато вече няма да бързам
ще ме чуеш как...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me